Recent Posts

Tuesday, July 12, 2011

Lensa HTC : Pantai Bagan Lalang


huhuhuhuh....ANYBODY HOME...tok tok tok..
hehehhe, lama dah tak updated blog ni
dah bersawang dah...nasib baik tak reput
so..ini LENSA HTC yang terbaru..lokasinya, BAGAN LALANG
ni pergi pun sebab kursus..

wahh, mesti budak yang dudok tepi pantai ni tengah cari ilham
kalau tak pun tengah nangis, putus cinta..lol










cantik pasirnya...

perasan tak ada org baring kat tepi pantai tu..heheh.


ingatkan hotel, rupanya perumahan mewah....berjuta harganya..

siap pagar lagi..tak kasi org luar masuk..lol


ramai gak pengunjung pantai ni hari minggu..jom kita pergi

senja nan merah tambah hitam sikit

senja, cantik gak gamba ni...itulah Lensa HTC ku

buih-buih ombak yang menghiasi pantai..kihkihkih


aku tertarik ngan layang2 ni je..ingatkan nak beli satu, tapi nak main kat mana
tak pasal2 layang2 ni sangkut kat belon kalau aku main kat puchong

3 comments:

z.Y.r.A a.L.i said...

ade gak gmba gue....:p

lady sue said...

dino.. kede makan kat bagan lalang yang sik jauh dari sepang gold coast ya nyaman.. ketam black pepper... nyum nyum nyum..

Dino Egridere said...

zyra : ye ke?....aku x nmpk pun...yg baring kat tepi pantai tu ke..lol

lady : nang nyaman...tp x sempat nak makan dlok, pas tok nak p agik..

Post a Comment